Högkvalitativa luftvärmepumpar i Åboland och Åbolands skärgård

Kontakta oss

HeatBeat Oy säljer och installerar högkvalitativa luftvärmepumpar i Åboland och Åbolands skärgård. Våra erfarna proffs underhåller och reparerar luftvärmepumpar av alla märken. Vi satsar på högkvalitativt arbete och använder oss av de bästa lösningarna på marknaden.

 

Läs mera om luftvärmepumpar här och kontakta oss – vi berättar också gärna mer om eventuell finansiering av en ny luftvärmepump. Vi erbjuder alltid en flexibel och professionell service.

En luftvärmepump är en lönsam investering

Vi är certifierade A-Energiaratkaisut-återförsäljare. Vi hjälper dig att göra en lönsam investering i din framtid och välja en energieffektiv värmepump som bäst passar dina behov. En luftvärmepump är en lönsam investering – inom kort märker du att dina uppvärmningskostnader har minskat. Vi erbjuder en heltäckande tjänst vilket innebär att vi tar hand om allt från val av luftvärmepump till dess installation och idrifttagning. 

Luftvärmepumpar för nordiska förhållanden

Luftvärmepumpen kan både värma och kyla inomhusluften. Dessutom rengör den inomhusluften och håller den fräsch.

Vi tillhandahåller luftvärmepumpar som har testats i nordiska väderförhållanden. Här i Finland måste luftvärmepumpar fungera effektivt även i låga temperaturer på -30 °C. Luftvärmepumpar som fungerar bra i nordiska förhållanden reagerar också snabbt på förändringar i väderförhållanden. 

Vi tar hänsyn till de utmanande väderförhållandena i Finland vid alla installationsarbeten. Vi utför installationerna korrekt så att luftvärmepumpen fungerar pålitligt och säkert året runt.  

Läs också om luft-vattenvärmepumpar

Underhåll och reparation med ett omfattande sortiment av verktyg

Har du en luftvärmepump som kräver underhåll eller reparation i Åbo, S:t Karins eller någon annanstans i Åboland eller skärgården? Kontakta oss! Vi underhåller och reparerar luftvärmepumpar på nolltid, oavsett märke. 

 

Vi har alla specialverktyg som behövs för att utföra arbetet.

 

Vi arbetar med omsorg och sköter pålitligt både små och stora underhålls- och reparationsarbeten.