Leverantör av energilösningar i Åboland och Åbolands skärgård

Kontakta oss

HeatBeat Oy specialiserar sig på energilösningar för hemmet. Vi betjänar kunder i Åboland och Åbolands skärgård – också på svenska!

 

Vi levererar energilösningar för varje behov. HeatBeat Oy är en pålitlig leverantör av installationer, underhåll och reparationer av t.ex. värmepumpar och kylapparater. Vi underhåller och effektiviserar också gamla värmeanläggningar. Vi utför också diverse elarbeten och installerar solpaneler.

 

Kontakta oss och berätta vilken typ av tjänst du behöver! Vi betjänar dig 24/7. 

Våra sakkunniga experter betjänar dig

HeatBeat Oy är en certifierad Parhaatlämpöpumput.fi-återförsäljare. Vi representerar högkvalitativa värmepumpsmärken som har fått utmärkta betyg i tester. Vi hjälper dig gärna med att välja en energieffektiv och hållbar värmepump. En värmepump är en lönsam investering som hjälper dig att minska uppvärmningskostnaderna på lång sikt. Vi installerar värmepumpen och ger handledning i hur den används.

 

HeatBeat Oy är registrerat i Tukes behörighetsregister för kylbranschen. Företag som är verksamma inom kylbranschen i Finland behöver ett behörighetsintyg. Som kvalificerade installatörer av kylapparater kan vi åtgärda problemet med en gång. Kylprodukter bör inte repareras på egen hand utan rätt kompetens. I händerna på en professionell åtgärdas fel snabbt och säkert.

 

Om du vill veta mera om vårt företag eller våra tjänster får du gärna kontakta oss – vi hjälper dig gärna.

Kontaktuppgifter

Luftvärmepumpen värmer och kyler – nöje och nytta året runt!

När du planerar på att skaffa en luftvärmepump, kontakta HeatBeat Oy! Med en luftvärmepump kan du både värma och kyla ner ditt hem eller din affärslokal.

 

Vi installerar, underhåller och reparerar luftvärmepumpar i nya och äldre fastigheter i Åboland och Åbolands skärgård.

Läs mer

Spara i uppvärmningskostnader med en luft-vattenvärmepump

Om du vill ha en prisvärd uppvärmningslösning i ditt hem, är en luft-vattenvärmepump ett utmärkt alternativ. Vi representerar luft-vattenvärmepumpar av olika märken, bland annat Samsung och Hitachi. En luft-vattenvärmepump kan minska uppvärmningskostnaderna i ett olje- eller eluppvärmt hus med upp till 70 procent. Därtill är den ett miljövänligt val. 

 

Vi kan också hjälpa dig vid byte av oljepanna.

Mer information

Elarbeten och solpaneler

Vi säljer elapparater och utför elarbeten. Tukes har registrerat vårt företag elentreprenör. Vi utför erlarbeten och större elentreprenader enligt kundens behov.

 

Vi levererar:

  • billaddare

  • hushållsapparater- och maskiner

  • 4G-antenner

  • WiFi-utrustning

  • takfläktar

  • branddetektorer

Vi säljer och installerar även elektriska solpaneler.

Begär offert

Finansiering

Våra kunder kan ansöka om finansiering via Resurs. Finansieringen ger möjlighet till flexibel återbetalning. Resurs erbjuder en finansiering på upp till 10 000 € med räntefri delbetalning i 12 månader.

 

Husägare som avstår från oljeuppvärmning och byter till en uppvärmningsmetod som utnyttjar förnybar energi kan beviljas understöd. Du kan också få hushållsavdrag för arbetets andel. 

Fråga mer

Kontakta oss

Kontakta HeatBeat Oy och fråga mer om värmepumpar, deras installation, underhåll och reparation. Vi betjänar både privatpersoner och företag. Vårt serviceområde omfattar Åbo, S:t Karins och Pargas samt hela Åboland och Åbolands skärgård. Du når oss bäst via telefon, men du kan också skicka oss e-post eller fylla i vårt kontaktformulär.