Energieffektiva luft-vattenvärmepumpar i Åboland och Åbolands skärgård.

Kontakta oss

HeatBeat Oy specialiserar sig på luft-vattenvärmepumpar och betjänar kunder i Åboland och Åbolands skärgård. Vi säljer, installerar, underhåller och reparerar luft-vattenvärmepumpar. Vi representerar luft-vattenvärmepumpar av högkvalitativa märken som Samsung och Hitachi. 

 

Vår tjänst är flexibel. I samband med installationen av en luft-vattenvärmepump kan vi vid behov sköta även andra tekniska arbeten i hemmet, så som ansluta ett bastuaggregat eller laga läckande rör. Vi byter också oljepannor samt underhåller och reparerar jordvärmepumpar.

Luft-vattenvärmepumpar värmer upp huset effektivt

Luft-vattenvärmepumpar är effektiva värmekällor. De kan även användas för uppvärmning av bruksvatten. Hur fungerar den? Luft-vattenvärmepumpen överför energi från utomhusluften till det vattencirkulerande värmesystemet. Den kan installeras i såväl nya som renoverade objekt. Vi utför alla våra installationer med precision och noga planering. På så sätt är allt korrekt gjort från början, och du behöver inte utföra extra reparationer efteråt. 

 

Kontakta oss om du vill veta mer om luft-vattenvärmepumpar eller om att finansiera en ny luft-vattenvärmepump! Vi betjänar våra kunder på ett professionellt och kundorienterat sätt. 

Underhåll och reparation av stora värmepumpar och kylapparater 

Letar du efter en proffsig leverantör som kan underhålla eller reparera jordvärmepumpar i Åboland eller Åbolands skärgård? HeatBeat Oy utför också underhåll och reparation av apparater som innehåller kylmedel.

 

Kylapparater och värmepumpar bör underhållas regelbundet för att säkerställa en effektiv, korrekt och långvarig drift. Vi underhåller och reparerar värmepumpar och kylapparater till ett bra och konkurrenskraftigt pris, oavsett storlek.

Begär offert

Vi säljer högkvalitativa luftvärmepumpar

Vi säljer och installerar också luftvärmepumpar. Som experter på området gör vi det enkelt för dig att välja rätt luftvärmepump. Vi installerar luftvärmepumpar på ett proffsigt och smidigt sätt var som helst i Åboland eller Åbolands skärgård. Kontakta oss så diskuterar vi saken vidare. Du når oss lättast per telefon. Du kan också kontakta oss via e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret. Vi betjänar dig 24/7.