Energiatehokkaat ilmavesilämpöpumput Turunmaalla ja Turunmaan saaristossa

Ota yhteyttä

HeatBeat Oy on Turunmaalla ja Turunmaan saaristossa palveleva ilmavesilämpöpumppujen asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat ilmavesilämpöpumppujen myynti ja asennus sekä huolto ja korjaus. Edustamme muun muassa tasokkaita Samsung- ja Hitachi-ilmavesilämpöpumppuja. 

 

Palvelumme on joustavaa. Ilmavesilämpöpumpun asennuksen yhteydessä voimme tarvittaessa hoitaa myös kotisi muut tekniset työt, esimerkiksi kiukaan kytkemisen tai vuotavan putken korjauksen. Hoidamme myös öljykattilavaihdot ja maalämpöpumppujen huollot sekä korjaukset.

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää talosi tehokkaasti

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää tehokkaasti koko talon. Myös lämpimän käyttöveden tuottaminen onnistuu sen avulla kätevästi. Miten se sitten toimii? Ilmavesilämpöpumppu siirtää energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Sen asentaminen voidaan tehdä niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Hoidamme aina asennustyöt tarkasti ja suunnitelmallisesti. Näin ne tulevat heti kerralla kuntoon, eikä minkäänlaisia korjauksia tarvitse jälkikäteen tehdä. 

 

Mikäli haluat kysyä meiltä tarkempia tietoja ilmavesilämpöpumpusta tai rahoituksesta sen hankkimiseen, ota yhteyttä! Meiltä saat aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. 

Isojen lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huolto ja korjaus 

Etsitkö osaavaa tekijää esimerkiksi maalämpöpumppujen huolto- tai korjaustöihin Turunmaalla tai Turunmaan saaristossa? HeatBeat Oy:n palveluihin kuuluu myös kylmäaineita sisältävien huolto- ja korjaustyöt.

 

Kylmälaitteet ja lämpöpumput tulisi huollattaa säännöllisesti. Näin ne toimivat tehokkaasti ja moitteettomasti pitkään. Teemme lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden huolto- ja korjaustyöt hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan koosta riippumatta.

Pyydä tarjous

Meiltä saat myös laadukkaat ilmalämpöpumput

Me myymme ja asennamme myös ilmalämpöpumppuja. Alan ammattilaisina teemme ilmalämpöpumpun valinnasta sinulle helppoa. Asennamme ilmalämpöpumput osaavasti ja kätevästi tarvitsemaasi kohteeseen Turunmaan ja Turunmaan saariston alueella. Ota siis yhteyttä, niin jutellaan lisää. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua 24/7.