Laadukkaat ilmalämpöpumput Turunmaalla ja Turunmaan saaristossa

Ota yhteyttä

HeatBeat Oy myy ja asentaa laadukkaat ilmalämpöpumput Turunmaalla ja Turunmaan saaristossa. Teemme myös kaikenmerkkisten ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset kokeneen ammattilaisen varmalla otteella. Panostamme työn laatuun, ja käytössämme on aina markkinoiden parhaat ratkaisut.

 

Lue tältä sivulta lisää ilmalämpöpumpuista ja ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme myös rahoituksesta ilmalämpöpumppujen hankintaan! Meiltä saat aina joustavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Ilmalämpöpumppu on kannattava sijoitus

Olemme sertifioitu A-Energianratkaisut-jälleenmyyjiä. Autamme sinua tekemään kannattavan sijoituksen tulevaisuuteen ja valitsemaan energiatehokkaan sekä käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan lämpöpumpun. Ilmalämpöpumpun hankkiminen kannattaa, sillä ennen pitkää huomaat säästäväsi lämmityskustannuksissa. Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua, eli huolehdimme kaikesta, aina ilmalämpöpumpun valinnasta asennukseen ja käyttöönottoon asti. 

Pohjoisiin sääolosuhteisiin sopivat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu toimii sekä sisäilman lämmittäjänä että sen viilentäjänä. Se myös puhdistaa ja pitää sisäilman raikkaana.

 

Meiltä saat ilmalämpöpumput, jotka toimivat testatusti pohjoisissa sääolosuhteissa. Ilmalämpöpumppujen täytyy meillä Suomessa toimia tehokkaasti, vaikka pakkanen paukkuisi ja asteita olisi -30 °C. Pohjoisissa oloissa moitteettomasti toimiva ilmalämpöpumppu reagoi nopeasti myös vaihteleviin sääolosuhteisiin. 

 

Otamme myös asennustöissämme tarkasti huomioon haasteelliset sääolosuhteemme. Teemme asennustyöt oikeaoppisesti, jotta ilmalämpöpumput toimivat varmasti turvallisesti ympäri vuoden.  

Lue myös ilmavesilämpöpumpuista

Huollot ja korjaukset kattavalla työvälineistöllä

Kun tarvitset ilmalämpöpumppujen huoltoa tai korjausta Turussa, Kaarinassa muualla Turunmaalla tai saaristossa, käänny meidän puoleemme. Hoidamme ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset käden käänteessä merkistä riippumatta. 

 

Meillä on käytössämme kaikki erikoistyövälineistöt mitä tarvitsemme työn toteutukseen.

 

Olemme tarkan työn tekijöitä, joten hoidamme niin pienet kun suuretkin huolto- ja korjaustyöt luotettavasti.